Dé deskundigen bij uitstek met een unieke plaatselijke bekendheid!

De NVM afdeling Zuidoost-Brabant onderhoudt contacten met lokale media, gemeenten, provincie, waterschappen en het landelijke bestuur van de NVM.. Verder worden vastgoed gerelateerde zaken besproken en is er aandacht voor scholing, lokale vastgoedaangelegenheden en intervisie daarop.

↑ naar boven

ZO kopen

U wilt een huis kopen. Wat zijn uw woonwensen? Bezit u een huis dat nog moet worden verkocht? Wat zijn uw financiële mogelijkheden? Allemaal vragen die op u afkomen. Met behulp van een NVM-aankoopmakelaar vindt u daar een antwoord op. Door alles van tevoren goed door te spreken wordt het zoeken naar de juiste woning een stuk makkelijker. De NVM-aankoopmakelaar geeft aan van welke diensten u gebruik kunt maken. Ook is het mogelijk om bepaalde dingen zelf te doen. Zo komt u samen tot duidelijke afspraken, waardoor u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan. En welke dienstverlening u ook kiest, de NVM-aankoopmakelaar behartigt alleen uw belang.

Lees meer…
↑ naar boven

ZO verkopen

U wilt uw woning verkopen? Daar komt heel wat bij kijken. Welke valkuilen zijn er, welke strategie heeft u nodig en bent u in staat de onderhandelingen over uw huis te voeren? Daarom is het goed om een NVM-verkoopmakelaar in te schakelen. Een NVM-verkoopmakelaar behartigt alleen uw belang. In een vrijblijvend gesprek voorziet hij of zij u van advies.

Lees meer…
↑ naar boven

ZO (ver)huren

 

 

U wilt uw huis verhuren. Wat gaat u verhuren, een appartement of eengezinswoning? Welke contractvormen zijn er? Wat is de maximale huur die u wilt betalen? Genoeg lastige vragen dus. Loop daarom eens binnen bij een NVM-makelaar. Hij is altijd op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen en kan u in een vrijblijvend gesprek van advies voorzien over de mogelijkheden. Een NVM-makelaar betekent niet alleen kwaliteit voor u, maar ook voor de huurder. Een NVM Makelaar kan een NVM woontoets uitvoeren, zodat de juiste huurder gevonden wordt.

Lees meer…
↑ naar boven

ZO taxeren

U wilt de waarde weten van uw woning. Een taxatie geeft hier antwoord op. Steeds meer geldverstrekkende instellingen eisen dat een gecertificeerde taxateur deze taxatie doet. Dat kan bij een NVM-makelaar. Iedere NVM-makelaar is ingeschreven in het register van stichting VastgoedCert en daarmee een gecertificeerde taxateur.

Lees meer…
↑ naar boven
Welkom! Wij willen graag dat onze website goed leesbaar is en optimaal werkt! Hiervoor gebruiken wij cookies.
Door gebruik te maken van onze website geef je toestemming voor de aanwezigheid ervan.
Accepteren