Disclaimer

De beheerders van NVM ZO Brabants zijn constant bezig met het verbeteren en het up-to-date houden van deze website. Een groot deel van de aangeboden informatie op ZOBrabants.nl komt van externe bronnen en organisaties. De NVM afdeling Zuidoost Brabant niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de content, de volledigheid en (eventueel incorrecte) informatie die aangeboden worden op de website van NVM ZO Brabants. Pagina’s en informatie van en naar externe websites en organisaties, vallen niet onder de verantwoordelijkheid van afdeling Zuidoost Brabant van de NVM. De NVM afdeling Zuidoost Brabant kan het continu en foutloos functioneren van deze website niet garanderen.

Wij kunnen geen garantie bieden betreffende de veiligheid van de website, noch aansprakelijk gesteld worden voor de schade (in welke vorm dan ook) die rechtstreeks of onrechtstreeks het gevolg is van data afkomstig uit externe bronnen, door onderbrekingen in de beschikbaarheid van deze website, onderbrekingen in websites van externe bronnen of voor elke andere vorm aangerichte schade door het gebruik van deze website.

Gegevens en voorzieningen van de weergegeven regio’s op deze website zijn gebaseerd op een beperkt aantal objectieve standaardgegevens, uit externe bronnen. Er heeft geen feitelijk onderzoek plaatsgevonden in de betreffende regio’s op deze website. Het aantal voorzieningen die vanuit Google ingeladen worden om de voorzieningen in een wijk of regio weer te geven, is gelimiteerd tot 60.

↑ naar boven
Welkom! Wij willen graag dat onze website goed leesbaar is en optimaal werkt! Hiervoor gebruiken wij cookies.
Door gebruik te maken van onze website geef je toestemming voor de aanwezigheid ervan.
Accepteren