Ajaxloader
Woningaanbod, klik hier:
'T is (voor) niks loop

‘t IS (VOOR) NIKS LOOP editie 2015

De hoofddoelstelling van de organisatie is lopers en wandelaars een gezellige dag te bezorgen, zonder dat deelname iets hoeft te kosten. Daarnaast wil de organisatie de onderlinge band van lopers en wandelaars verstevigen, zowel nationaal als internationaal.
Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door een groot aantal sponsors met een sportieve instelling, die de loop- en wandelsport een warm hart toedragen. Ook Patrice van den Buijs Lommers Makelaars is sponsor van dit evenement. Met deze website en de groeiende belangstelling uit binnen- en buitenland, verwachten we ieder jaar weer een behoorlijke drukte. Dit maakt het voor de organisatie dan ook tot een uitdaging om alles goed te laten verlopen. Door het prachtige parcours, de eenvoud en de laagdrempeligheid, is het evenement populair bij de deelnemers.

http://www.tisvoorniks.nl/

↑ naar boven

Gemeente Geldrop-Mierlo

Geldrop-Mierlo is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. De gemeente telt 39.213 inwoners (30 april 2017, bron: CBS). Hiervan wonen er zo'n 10.000 in Mierlo en 28.000 In Geldrop. De gemeente heeft een oppervlakte van 31,39 km².

Geldrop-Mierlo is op 1 januari 2004 ontstaan uit een fusie van de voormalige gemeenten Geldrop en Mierlo en er is ook een historisch gehucht met de naam Goor en Het Broek bekend.

De burgemeester van Geldrop-Mierlo is sinds 17 september 2015 Berry Link.

Buurgemeenten zijn: Nuenen, Gerwen en Nederwetten, Helmond, Someren, Heeze-Leende en Eindhoven.

De gemeente Geldrop-Mierlo maakt deel uit van het kaderwetgebied SRE.

Sinds 2004 heeft Geldrop-Mierlo een dierentuin met de naam Dierenrijk in de kern Mierlo

In 2008 startte men te Luchen met een nieuw uitbreidingsplan, dat uiteindelijk 750 woningen en een bedrijventerrein moet omvatten.

Bron: Wikipedia
↑ naar boven